Γιατί να αγοράσω μία αιώρα;

Ημ/νία Δημοσίευσης: 02/03/2012

Γιατί να αγοράσω μία αιώρα ?  Γιατί να επιλέξω μία αιώρα αντί μιας σκηνής η μίας τέντας παραλίας. Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της αιώρας, και γιατί υπερτερεί η αιώρα, σε σχέση με τις υπόλοιπες πιθανές επιλογές ?
Η αιώρα είναι ο πιο ελαφρύς, άνετος, γρήγορος, οικονομικός και εύκολος τρόπος να ευχαριστηθείς την κάθε στιγμή σε μία OuτDoor δραστηριότητα και όχι μόνο. Η μοναδική αίσθηση που σου δίνει η αιώρα να μπορείς να μείνεις ξαπλωμένος και να κοιτάς τον ουρανό και να ονειρεύεσαι. Στην αιώρα μπορείς να ξαπλώσεις, να κάτσεις, να αράξεις, να ξεκουραστείς, να κοιμηθείς, να προστατευτείς από το κρύο, ήλιο, την βροχή τον αέρα,  να προστατευτείς  από κουνούπια, σκνίπες και διαφορά άλλα,  να αποφύγεις την επαφή με το σκληρό έδαφός, την υγρασία την λάσπη, και μπορείς να την έχεις συνέχεια μαζί σου, στην τσέπη σου, στην τσάντα, στο σακίδιο σου, με τα πόδια, στα απαραίτητα για την  back-packing εκδρομή σε όλον τον πλανήτη, στην βόλτα σου με το ποδήλατο, στο σκι, snowbord, στο ταξίδι με την μηχανή, στο δωμάτιο σου, και από εκεί στην παραλία, στο νησί που διαλέξεις να αράξεις, στο ελεύθερο camping σου,  στην καβάτζα σου, στην επόμενη παραλία σου, στο βουνό, στο δάσος, και από εκεί στην βεράντα σου, βασικά δεν υπάρχει μέρος που να μην θες να έχεις μια αιώρα και για αυτό η αιώρα τόσο απαραίτητη.
Τα πλεονεκτήματα της αιώρας σε σχέση με την σκηνή ή τις τέντες  που είναι μισές σκηνές είναι αρκετά  - Πούλα κρεβάτια, στρώματα, σκηνές και ότι άλλο και πάρε μία αιώρα...που δεν διώκεται ποινικά στο ελεύθερο camping   

Πλεονεκτήματα αιώρας σε σχέση με μία σκηνή ή τέντα παραλίας

1) Μικρή συσκευασία εύκολη στην μεταφορά.
2) Εύκολη στην χρήση και την τοποθέτηση 
3) Οικονομικότερη και ανθεκτικότερη 
4) Μπορεί να τοποθετηθεί σε σημεία που δεν μπορούν οι σκηνές (καράβια)
5) ο καλύτερος ύπνος στην αιώρα κοιμάσαι σαν μωρό. 
6) Δεν χρειαζόσαστε κάποιο επιπλέον στρώμα, μαξιλάρι, η κάτι άλλο,  αφού η αιώρα από μόνη της είναι υπέρ- άνετη
7)  πάρα πολλά αξεσουάρ και έξτρα για την αιώρα, κουνουπιέρες, mosquito net, tarps, special extras
8) Καλύτερα υλικά, ποιότητα και τρόπος κατασκευής. 
9) Η αιώρα δεν αποτελεί κατασκήνωση, άρα δεν διώκεται ποινικά στο ελεύθερο camping
 
για όλα τα παραπάνω αλλα και για το πιο σημαντικό απο όλα ότι
 
9) Το Καλύτερο Δωρο είνια μια αιώρα.
 
Για αυτό λοιπόν μια αιώρα μπορεί να αγοραστεί για προσωπική χρήση ή ακόμα και σαν δώρο σε έναν φίλο ή φίλη. Για την χρήση της αιώρας δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Siesta και όλα τα άλλα χεστα,  Πούλα το κρεβάτι σου και πάρε μια αιώρα, αιώρες παντού , σε κάμπινγκ, αυλές και παραλίες , αλλά ακόμα και σε βεράντες, μέσα στο ίδιο το σπίτι. Ποιος δεν θα ήθελε μία αιώρα στο σαλόνι του, που ανά πάσα στιγμή να μπορεί να χαλαρώσει ακούγοντας μουσική ή μιλώντας με φίλους του. 

Μισαραλίωτου 20 Κουκάκι - Ακρόπολη τκ 11742 | 5 λεπτα από Μετρό Ακρόπολη | Βρειτε μας στο Google Map  | Τηλ.: 6975 630049, 6977 501318 | 
Το Σπίτι της Αιώρας © 2023. All rights reserved. Developed by TotalWeb®