Ποιοι είμαστε στο Σπιτι Της Αιώρας

Ημ/νία Δημοσίευσης: 06/11/2012

Ποιοι είμαστε εμέις (La Casa De Hamacas)
   
Εμείς είμαστε η Μαρία και ο Νέστορας και η ιδέα της δημιουργίας ενός χώρου αποκλειστικά και μόνο για αιώρες προέκυψε κατά την διάρκεια ενος ταξιδιόυ μας, λίγο μετά αφού είχαμε καταφέρει να βρούμε την πρώτη μας παραδοσιακή Μεξικάνικη χειροποίητη αιώρα (Mayan style).
 
 
 
Η δική μας λοιπόν αναζήτηση, ξεκίνησε αρχικά από την προσωπική ανάγκη για μία τέτοια αιώρας, σαν απαραίτητη συντρόφια σε κάθε ταξίδι μας. Και αφού στην Ελλάδα δεν ήταν εφικτό να βρούμε πουθενά μια σωστή αιώρα, αυτό το γεγονός, μας οδήγησε στην απόφασή μας να δημιουργησουμε έναν χώρο στην Ελλαδα, που ο οποιοσδήποτε που μοιράζεται την ίδια αγάπη για τις αιώρες να μπορεί να βρεί μία. Συνεχίζοντας να ταξιδεύουμε , βρεθήκαμε στους δρόμους της αιώρας, με αποτέλεσμα να ανακαλύψουμε την τεράστια ποικιλία καθώς και να βιώσουμε την φιλοσοφία μια πραγματικής αιώρας από χώρες που μέσα στην κουλτόυρα τους υπάρχει η κατασκευή και χρήση της αιώρας και αποτελεί κομμάτι της παράδοσης τους καθώς και έναν μοναδικό τρόπο ζωής.
 
Μέσα από όλα αυτά τα ταξίδια καταφέραμε να έρθουμε σε επαφή με τους πραγματικούς (Artesanes) Καλλιτέχνες- Κατασκευαστές, και είμαστε σε θέση αυτήν την στιγμή να διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από αιώρες από διάφορες χώρες όπως το Μεξικό , η Νικαράγουα, Βραζιλία , Κολομβία,Εκουαδορ, Παραγουάη χώρες που η κάθε μία έχει την δίκια της ιστορία, και παράδοση και φιλοσοφία πάνω στην κατασκευή και την χρήση της αιώρας.
 
Μετά από σχεδόν 4 χρόνια καταφέραμε να οργανώσουμε και να φτιάξουμε την εταιρια μας La Casa De Hamacas ( Το σπίτι της Αιώρας), το κατάστημά μας στον Πειραιά καθώς και την ολοκλήρωση του διαδικτυακού μας χώρου , όπου κάποιος να μπορεί να ενημερωθεί να δει και να δοκιμάσει από κοντά όποια αιώρα θέλει , για οποιαδήποτε χρήση, έχοντας την δυνατότητα να διαλέξει ανάμεσα σε μία τεράστια ποικιλία από αιώρες που διαθέτουμε αυτήν την στιγμή.
 
Το Σπίτι της αιώρας έχει την μεγαλύτερη συλλογή από αιώρες, που μπορεις να τις δεις και από κοντά στο χώρο μας στον Πειραιά
 
 

Μισαραλίωτου 20 Κουκάκι - Ακρόπολη τκ 11742 | 5 λεπτα από Μετρό Ακρόπολη | Βρειτε μας στο Google Map  | Τηλ.: 6975 630049, 6977 501318 | 
Το Σπίτι της Αιώρας © 2024. All rights reserved. Developed by TotalWeb®