Διαγωνισμός Φωτογραφίας Διακοπές με μια Αιώρα

Ημ/νία Δημοσίευσης: 16/03/2013

Δεν χρειάζεται να είσαι φωτογράφος, ούτε να έχεις επαγγελματική φωτογραφική μηχανή.Για ένα μοναδικό αποτέλεσμα απλά άσε την αιώρα και το συναίσθημα να σε παρασύρει.
 
Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας αγαπημένος προορισμός, η παρέα, διάθεση για παιχνίδια, ανάγκη για έκφραση και αυτοσχεδιασμό , και η αγάπη για μία αιώρα.
 
Άπλωσε λοιπόν την αιώρα σου, πάρε την φωτογραφική σου μηχανή ή το κινητό σου τηλέφωνο και ξεκίνα να φωτογραφίζεις, και είναι πάρα πολύ πιθανό, από τα χρώματα τις θάλασσας,από ένα ηλιοβασίλεμα, το σούρουπο, ή από μια καλοκαιρινή πανσέληνο, μία έκφραση ενός φίλου ή μιας φίλης, να προκύψει μια μοναδική φωτογραφία.
 
Στείλε μας αυτήντην φωτογραφία, με την αγαπημένη σου αιώρα και κέρδισε μία αιώρα τις επιλογής σου αξίας μέχρι 90 ευρώ.
 
Στείλε μας την φωτογραφία στο Σπιτι Της Αιώρας με mail info@lacasadehamacas.gr , ή μπορείς και να την κάνεις Post στο Profil μας, στο Facebook ( La Casa De Hamacas)
 
Εμείς για τρίτη χρόνια, συνεχίζουμε τον διαγωνισμό φωτογραφίας «Φωτογραφίζοντας μια αιώρα»με στόχο να αναδείξουμε ωραίους προορισμούς, ωραίες παρέες, και μοναδικές φωτογραφίες με αιώρες.
 
Δες τις φωτογραφίες που κέρδισαν τα προηγούμενο 3 χρόνια, αλλά και στο παρακάτω λινκ τις φωτογραφίες που μας έστειλαν οι φίλοι μας.
 
Τα προηγούμενα 3 χρόνια οι νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας ήταν

 

2010 Κυριάκος Μπανος – (Τουρκία )

2011 Julie Segonzac ( Ελλάδα- Κύθηρα)

2012 Αλέξανδρος Μποτίνι ( Ελλάδα – Πελοπόννησος)

pic1

 

Με καλοκαιρινούς χαιρετισμούς !!!
 
La Casa De Hamacas
Το Σπίτι Της Αιώρας
 
 
Στον Διαγωνισμό Φωτογραφίας «Διακοπές με μια αιώρα» μπορεί να συμμετάσχει όποιος θέλει. Δεν είναι απαραίτητο να έχει αγοράσει αιώρα από εμάς .Η αγάπη για αιώρα είναι αρκετή.
Η επιλογή της καλύτερης φωτογραφίας γίνεται από εμάς, και ο νικητής παίρνει μία αιώραδώρο αξίας μέχρι 90 ευρώ.
Ο διαγωνισμός για την περίοδο 2013 λήγει στις31/10/2013, όπου και θα πρέπει να έχουν σταλεί οι φωτογραφίες με mail ή με Post Facebook .
Ο νικητής θα ανακοινωθεί μέσω από το website μας ( www.lacasadehamacas.gr) καθώς και από το δίκτυο τωνsocial media (Facebbok, twiiter …).
Ο νικητής θα πρέπει να πιστοποιήσει ότι η φωτογραφία είναι δική του , και να μας παραχωρήσει το δικαίωμα στην χρήση της συγκεκριμένης φωτογραφίας διαφημιστικά φυλλάδια και σε προωθητικές ενέργειες.
 

Μισαραλίωτου 20 Κουκάκι - Ακρόπολη τκ 11742 | 5 λεπτα από Μετρό Ακρόπολη | Βρειτε μας στο Google Map  | Τηλ.: 6975 630049, 6977 501318 | 
Το Σπίτι της Αιώρας © 2024. All rights reserved. Developed by TotalWeb®