Πολιτική Απορρήτου

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας και προκειμένου να αγοράσετε προϊόντα μας ή και να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε μέσω newsletter, ενημερώσεων ή κουπονιών για τα προϊόντα μας και τις προσφορές μας, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση κ.λ.π). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από την εταιρεία lacasadehamacas.gr ή συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης, ήτοι για την επικοινωνία μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για την πορεία της παραγγελίας σας ή για νέες προσφορές, και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία του προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Η ιστοσελίδα μας λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική και Κοινοτική νομοθεσία. Τα προσωπικά δεδομένα που διαθέτουμε θα διατηρούνται με ασφάλεια εντός των συστημάτων μας για όσο χρονικό διάστημα ο χρήστης είναι εγγεγραμμένος στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας. Τα στοιχεία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες αστυνομικές, δικαστικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματος των τελευταίων και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

Ο Χρήστης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα μας δίχως να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα σας μόνο στην περίπτωση που προχωρήσετε σε παραγγελία ή επιθυμείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας.

Τα στοιχεία που θα χρειαστούμε σε περίπτωση που επιθυμείτε να προβείτε σε αγορά μέσω της ιστοσελίδας μας είναι το ονοματεπώνυμο σας, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση, Δραστηριότητα, ΑΦΜ και Δ.Ο.Υ. (για την έκδοση του σχετικού παραστατικού). Σημειώνεται ότι οι συναλλαγές και πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών πραγματοποιούνται στο ασφαλές περιβάλλον του συστήματος πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς, με τη χρήση της μεθόδου ανακατεύθυνσης (redirection) και ως εκ τούτου η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε παράνομη υφαρπαγή προσωπικών δεδομένων που αφορούν την πιστωτική κάρτα ή τη χρησιμοποίηση της από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.

Η συλλογή των παραπάνω πληροφοριών λαμβάνει χώρα εφόσον ο χρήστης εθελοντικά τις έχει καταχωρήσει και τις αξιοποιούμε μόνο για την ομαλή εξυπηρέτηση του.

Στο πλαίσιο της ομαλής λειτουργίας των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας, η lacasadehamacas.gr χρησιμοποιεί cookies. Τα cookies είναι μικρά αρχεία τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες του browser σας. Δεν δημιουργούν βλάβες στον ηλεκτρονικό υπολογιστή ούτε στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς και δε λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείων από τον υπολογιστή σας. Χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση της πρόσβασής σας, για στατιστικούς λόγους και για λόγους marketing. Συνήθως, μπορείτε να τροποποιήσετε τον browser να αποτρέπει την χρήση cookies, υπάρχει όμως μεγάλη πιθανότητα ο ισότοπος να μην λειτουργεί σωστά.

Τρίτα μέρη, διαφημιζόμενοι ή διαφημιστικοί διακομιστές δύναται να τοποθετούν ή να αναγνωρίσουν μοναδικά στοιχεία cookies στον browser σας.

Σε κάθε περίπτωση η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/ χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο.

Εάν κάποιος από τους επισκέπτες/ χρήστες δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίας της ιστοσελίδας μας.

Λεωχάρους 1 & Ακτή Ποσειδώνος, Πειραιάς
(Ραντεβού κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας)
Τ.Κ. 18531
Τηλ.: 6975 630049, 6977 501318
Το Σπιτι Της Αιώρας - Διαγωνισμός Ταυλάνδη 2017
Ταξίδι στην Βραζιλία -Vamos a Brazil 2015 Διαγωνισμός.
Το Σπίτι της Αιώρας © 2017. All rights reserved. Developed by TotalWeb®