Νέα

 

Διαγωνισμός Φωτογραφίας- Διακοπες με μια Αιώρα Καλοκαιρι 2013

Ημ/νία Δημοσίευσης: 27/01/2014

 

Φωτογραφιζοντας Αιώρες ( Summer 2013) - Νικητης Του Διαγωνισμού

Η νικήτρια σου Διαγωνισμού " Διακοπές με μία αιώρα" Καλοκαίρι 2014 είναι Η Ερρικα Μ.

Μετά απο την αρκετά μεγάλη συμετοχή για τον διαγωνισμό φωτογραφίας, θα ήθελα να ευχαριστησω όλους όσους μας έστειλαν τις φωτογραφίες τους και μοιραστηκαν μαζί μας, όμορφες διακοπές με αιώρες, με τα αγαπημένα τους προσωπα, στους αγαπημένους τους καλοκαιρινούς προορισμούς, παρέα με φίλους, κατοικίδια και την αγαπημένη τους αιώρα.

Η νικήτρια σου Διαγωνισμού " Διακοπές με μία αιώρα" Καλοκαίρι 2014 είναι Η Ερρικα Μ.

Περισσότερα »

Το Σπίτι της αιώρας ειναι SSL Certificate

Ημ/νία Δημοσίευσης: 23/12/2016

Το Σπίτι της αιώρας ειναι SSL Certificate, για την ασφάλεια των πελατών μας αναβαθμίσαμε το site μας και είμαστε SSL Certificated. προσφέρουμε ασφάλεια και εμπιστοσύνη στους πελάτες μας για τις ηλεκτρονικές συνδιαλλαγές τους.

Η κύρια λειτουργία του SSL Secure Sockets Layer  είναι η δημιουργία μιας κρυπτογραφημένης σύνδεσης μεταξύ του web server σας και του browser του επισκέπτη, διασφαλίζοντας την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στις δύο πλευρές, αποτρέποντας την υποκλοπή τους από κακόβουλους χρήστες.
 

Περισσότερα »

Δοκιμαστής αιώρας Hammock Ambassador

Ημ/νία Δημοσίευσης: 03/10/2017

 Το Σπίτι Της Αιώρας αναζητάει δοκιμαστές αιώρας. Ψάχνουμε για Hammock  Lovers να γίνουν οι La Casa De Hamacas Ambassadors, και να μοιραστούν την    εμπειρία τους  με τους φίλους τους  σε Blog, Facebook, Instagram ΥοuΤube και οπουδήποτε αλλού. 
 
 Απλά στείλε μας τον προορισμό σου και διάλεξε μια από τις αιώρες μας. Εμείς θα σου δανείσουμε την αιώρα αυτήν με μοναδικό αντάλλαγμα να  μοιραστείς   μαζί μας ( μέσω των Social Media)  την εμπειρία σου “ διακοπές με μία αιώρα»
 
 Σου αρέσουν οι αιώρες, σου αρέσει το κάμπινγκ, η θάλασσα, σου αρέσει Το Σπίτι της Αιώρας, το σύνθημα "Siesta και όλα τα άλλα χέστα", έχεις μια αιώρα       αλλά θές να δοκιμάσεις και μερικές αιώρες ακόμα….. είσαι πολύ τυχερός Το Σπίτι Της Αιώρας ψάχνει για δοκιμαστές αιώρας.
 
 Αν θες να γίνεις και εσύ ένας δοκιμαστής αιώρας , ένας  La Casa De Hamacas Ambassador,  ακλούθησε  τα παρακάτω  απλά βήματα

Περισσότερα »

Φερε μας την παλιά σου αιώρα και πάρε 10% έκπτωση!

Ημ/νία Δημοσίευσης: 17/10/2012

Φερε μας την παλία σου αιώρα και πάρε 10% εκπτωση σε μία καινούργια !!!

Σε κάθε αιώρα δίνουμε 2 μέτρα σχοινί δωρεάν για να μπορείς να τοποθετήσεις την αιώρα σου με το που θα την πάρεις στα χερια σου.

Μην πετάξεις την παλία σου αιώρα, η την χαλασμένη  αιώρα σου, αλλά φέρτην στο Σπίτι της Αιώρας και πάρε 10% εκτπωση για την καινούργια σου αιώρα. Απλά φέρε την αιώρα μαζί σου οταν θα νας επισκεφτείς στο καταστημα

Περισσότερα »

Διαγωνισμός MEXICO 2014 -Ταξιδευοντας στους Δρομους Της Αιώρας

Ημ/νία Δημοσίευσης: 30/01/2014

 

Κερδισε μία απο τις 5 Οικογενειακές Μεξικάνικες Αιώρες....Το Ταξίδι Ξεκινάει στις 6 Μαρτιου/ 2014 από το Mexico City.
 
 
Ακολουθήστε μας στο Ταξίδι μας , στα μονοπατια της Αιώρας. Ακολούθησε το Ταξίδι μας βημα βημα, μέσα απο τα Social Media, και γίνε και εσύ μέρος του Ταξιδιού. Βρες μας στο Facebook, Twitter, Instagram. Το Ταξίδι Ξεκινάει στις 6 Μαρτιου/ 2014 από το Mexico City.
 
Follow us & Be There...
 

Περισσότερα »

Παρατήστε κρεβάτια και στρώματα και κοιμηθείτε σε αιώρα!

Ημ/νία Δημοσίευσης: 19/09/2012


Αν θέλετε καλύτερη ποιότητα ύπνου, παρατήστε κρεβάτια και στρώματα και κοιμηθείτε σε αιώρα! Αυτό υποστηρίζουν Ελβετοί επιστήμονες από πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγαν.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τους Σόφι Σβαρτς και Μισέλ Μουλετάλερ του πανεπιστημίου της Γενεύης, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο έγκριτο περιοδικό βιολογίας "Current Biology", σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο και τις βρετανικές "Ιντιπέντεντ" και "Τέλεγκραφ", έκαναν πειράματα με μια ομάδα 12 εθελοντών στους οποίους έκαναν ηλεκτροεγκεφαλογράφημα την ώρα ενός μεσημεριανού ύπνου διάρκειας 45 λεπτών, ενώ άλλα μηχανήματα κατέγραφαν τις κινήσεις των ματιών και των μυών.

Οι επιστήμονες, μελετώντας κυρίως τα εγκεφαλικά κύματα, διαπίστωσαν ότι η αιώρα επιτρέπει αφενός πιο γρήγορο ύπνο και αφετέρου καλύτερη ποιότητα ύπνου, καθώς είναι γενικά πιο βαθύς.

Η ελαφρά αιώρηση του σώματος αποδεικνύεται ότι έχει ευεργετικά αποτελέσματα σε σχέση με ένα ακίνητο κρεβάτι.

 

Περισσότερα »

Με κάθε αιώρα δώρο 2 μετρά σχοινί

Ημ/νία Δημοσίευσης: 02/03/2012

Το Σπίτι Της Αιώρας, με την αγορά οποιασδήποτε αιώρας, δινουμε σαν δώρο 2 μέτρα σχοινί, ναυτικό, εξι εκατοστών , μεγάλης αντοχής σε βάρος. 

Ετσι δεν θα χρειαζετε να αγχωθείς για τίποτε άλλο, παρα μονο να βρεις το κατάλληλο σημειο για  να βάλεις την αιώρα σου. 

Περισσότερα »

Μια αιώρα από την Νικαράγουα συμπρωταγωνιστεί στην Θεατρική Παράσταση « Η νύχτα της Ιγκουάνα»

 
Μια αιώρα από την Νικαράγουα συμπρωταγωνιστεί στην Θεατρική Παράσταση « Η νύχτα της Ιγκουάνα»
 
Αυτήν την Τρίτη ( 21/2/2012) είναι η επίσημη πρεμιέρα της Θεατρικής Παράστασης, Η νύχτα της Ιγκουάνα , στην οποία εκτός από τους ηθοποιούς, πρωταγωνιστούν και μερικές αιώρες μας.
 
 
 

Περισσότερα »

Το πλήρως ανανεωμένο "Σπίτι της Αιώρας" τέθηκε σε λειτουργία

Η πλήρως ανανεωμενη μας ιστοσελίδα τέθηκε σε λειτουργία. Μέσα από τις σελίδες μας θα μπορείτε να δείτε πληροφορίες σχετικά με διάφορους τύπους αιώρας, πληροφορίες σχετικά με την προέλευσή τους και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. Γνωρίστε όλες τισ τεχνοτροπίες και τα χρώματα από τις αιώρες μας, και ανακαλύψτε τις διαφορές τους ανάμεσα στα διαφορετικά ονόματα που τους έχουν δώσει μέσα στο πέρασμα του χρόνου, και σύμφωνα με την παράδοση της κάθε χώρας και περιοχής, ( αιώρα, hamaca, nicamaca, hammock, Redes, chiapas, chinchorros, Ikat,paraguanas) που συνθέτουν ένα αποτέλεσμα εντυπωσιακό .

Καλώς Ηρθατε στο Σπίτι Της Αιώρας ( La Casa De Hamacas)

Περισσότερα »

TV spot Lay's αιώρες στα μπαλκονια της Ελλάδας

Ημ/νία Δημοσίευσης: 04/07/2013

Το Σπιτι Της Αιώρας -La Casa De Hamacas.
 
Το Νεο TV SPOt Lays Μπαλκονια στην Αθηνα, πρωταγωνιστει μια αιώρα από Μεξικό. Γιατί μόνο οι αιώρες μπορούν να μεταμορφώσουν, να ομορφύνουν τα μπαλκόνια, τις βεράντες στις πολυκατοικίες στις πόλεις, 
 
Βάλε και εσύ όσοες πιο πολλές αιώρες μπορείς στο μπαλκόνι σου και απόλαυσέ, το μπαλκόνι σου,  με όλη την παρέα σου, με τον καλύτερο τρόπο. 
 
Δειτε στο Video

http://www.stefi.gr/lays-balcony/

Περισσότερα »


Μισαραλίωτου 20 Κουκάκι - Ακρόπολη τκ 11742 | 5 λεπτα από Μετρό Ακρόπολη | Βρειτε μας στο Google Map  | Τηλ.: 6975 630049, 6977 501318 | 
Το Σπίτι της Αιώρας © 2024. All rights reserved. Developed by TotalWeb®