Μια αιώρα από την Νικαράγουα συμπρωταγωνιστεί στην Θεατρική Παράσταση « Η νύχτα της Ιγκουάνα»

Μια αιώρα από την Νικαράγουα συμπρωταγωνιστεί στην Θεατρική Παράσταση « Η νύχτα της Ιγκουάνα»
 
 

Αυτήν την Τρίτη ( 21/2/2012) είναι η επίσημη πρεμιέρα της Θεατρικής Παράστασης, Η νύχτα της Ιγκουάνα , στην οποία εκτός από τους ηθοποιούς, πρωταγωνιστούν και μερικές αιώρες μας.
 
Ήταν πριν από σχεδόν 2 μήνες είχα δεχτεί ένα τηλεφώνημα από την Μαρία , η οποία μου εξήγησε ότι χρειάζονται κάποιες αιώρες για τις ανάγκες τις παραστάσεις. Ενθουσιάστηκα γιατί για να πω την αλήθεια δεν μου είχε περάσει καθόλου από το μυαλό ότι υπήρχε ποτέ περίπτωση να μου ζητούσε κάποιος μια αιώρα για Θεατρική παράσταση.
 
Έτσι δεχτικά κατευθείαν να βοηθήσω στο να βρεθεί αυτή η αιώρα που θα άρεσε στον σκηνοθέτη , αλλά και στον ηθοποιό που θα την χρησιμοποιούσε, και ταυτόχρονα να ήταν μια αιώρα που θα έδενε ωραία με το όλο σκηνικό.
 
Αρχικά αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε σχεδόν 10 διαφορετικές αιώρες , οι πιο πολλές άσπρες, προκειμένου να καταλήξουμε και όσον αφορά την χρήση τους σαν διακοσμητικές στον χώρο, αλλά και ποία θα ήταν αυτή που θα συμπρωταγωνιστούσε δίπλα στους ηθοποιούς.
 
Τελικά η επιλογή έγινε, καταλήγοντας σε 4 Μεξικάνικες παραδοσιακές χειροποίητες ( Mayan Style ) και μία , ίσως η πιο ωραία αιώρα που έχουμε στην συλλογή μας , μια αιώρα από την Νικαράγουα (NICAMACA).
 
Την Τρίτη που είμαι και επίσημα προσκεκλημένος στην πρεμιέρα μεταξύ , άλλων των άλλων φίλων και γνωστών που ο κάθε ένας είναι προσκεκλημένος για να θαυμάσει το έργο και τους ηθοποιούς , έτσι και εγώ θα πάω να θαυμάσω από την δική μου την μεριά τις αιώρες μου στο πρώτο ρόλο τους !!.
 
 Είμαι πολύ συγκινημένος
 

Το Σπίτι Της Αιώρας 2012


Μισαραλίωτου 20 Κουκάκι - Ακρόπολη τκ 11742 | 5 λεπτα από Μετρό Ακρόπολη | Βρειτε μας στο Google Map  | Τηλ.: 6975 630049, 6977 501318 | 
Το Σπίτι της Αιώρας © 2024. All rights reserved. Developed by TotalWeb®