Πως ξαπλώνω σωστά σε μία αιώρα

Ημ/νία Δημοσίευσης: 15/03/2012

Πως ξαπλώνω σωστά σε μία αιώρα δύο σημείων ?
 
Κάθομαι, ξαπλώνω, κοιμάμαι, σωστά σε μια αιώρα. Υπάρχει απάντηση σε αυτό το ερώτημα?  Επειδή όλες  οι αιώρες δεν είναι ίδιες  ούτε για την ίδια  χρήση, αναζητούμε σε μια αιώρα, ασφάλεια, άνεση, αναπαυτική κλήση, ζεστασιά και πολλά άλλα,  για να αράξουμε, να κοιμηθούμε, να χαλαρώσουμε, να προστατευτούμε, να ονειρευτούμε.  Για εμάς Το Σπίτι Της Αιώρας, η απάντηση στο πώς χρησιμοποιεί σωστά κάποιος μία αιώρα έχει να κάνει με κάποιους παράγοντες.
 
1) Το είδος της αιώρας 2) το μέγεθος της αιώρας 3) η σωστή τοποθέτηση της αιώρας. 
 
Μια γενικευμένη απάντηση στο ερώτημα, για την σωστή χρήση της αιώρας είναι,  σωστή χρήση της αιώρας εξασφαλίζει στον χρήστη ασφάλεια, άνεση αλλά και την σωστή στάση του σώματος έτσι ώστε οποιοδήποτε διάστημα που βρίσκεται κάποιος πάνω στην αιώρα  να μπορεί να νοιώσει την άνεση και την χαλάρωση που η αιώρα προσφέρει. Στοχος μας είναι να εκμεταλευτούμε το διαθεσιμο μέγεθος της αιώρας όσο πιο καλά μπορούμε. 
 
Ο σωστός τρόπος χρήσης της αιώρας είναι να ξαπλώνουμε πάντα με μία κλήση σε σχέση με τον κεντρικό άξονα της αιώρας έτσι όπως είναι στημένη. Δείτε στο παρακάτω σχέδιο τον σωστό και λάθος τρόπος χρήσης της αιώρας.
 
 
 
Χρησιμοποιώντας σωστά την αιώρα μας, εξασφαλίζουμε  την ασφάλεια, την άνεση καθώς επίσης και την δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε σωστά όλον τον χώρο της αιώρας.   
 
Τα τελευταια χρόνια, όπου οι αιώρες αλεξιπτώτου, έχουν κερδισει ενα κομματι στις καρδίες των hammock lovers, εχουν αλλάξει λίγο τον τρόπο που χρησιμοποιείται μια αιώρα. Λόγο του τρόπου της κατασκευής τους οι αιώρες αυτες είναι μικρότερες, αλλα και για χρήση πιο πολύ για ύπνο cocoon style - κουκούλι, οπότε αυτες οι αιώρες που ειναι πιο μικρές δεν επιτρεπουν στον χρήστη να εχει μεγάλη κλήση προς το πλάι, όπως σε σχεση με τις υφασμάτινες που είναι αρκετά πιο μεγάλες. 
 
Οι προδιαγραφές για όλες μας τις αιώρες είναι βασισμένες πάνω σε αυτόν τον τρόπο χρήσης και αποτελεί έναν από βασικότερους κανόνες και για την χρήση της αιώρας αλλά και για την κατασκευή της. Οι περισσότερες αιώρες που είναι φτηνά αντίγραφα μια πραγματικής αιώρας, δεν μπορούν να καλύψουν αυτόν τον βασικό κανόνα, και πολλές από αυτές εκτός από την κακή τους ποιότητα κατασκευής, εγκυμονούν κινδύνους κατά την χρήση τους.  

Μισαραλίωτου 20 Κουκάκι - Ακρόπολη τκ 11742 | 5 λεπτα από Μετρό Ακρόπολη | Βρειτε μας στο Google Map  | Τηλ.: 6975 630049, 6977 501318 | 
Το Σπίτι της Αιώρας © 2023. All rights reserved. Developed by TotalWeb®