Αιώρες από όλο τον κόσμο La Casa De Hamacas

Καλώς Ηρθατε στο Σπίτι Της Αιώρας ( La Casa De Hamacas)

Ποιοι είμαστε εμέις (La Casa De Hamacas)

Εμείς είμαστε η Μαρία και ο Νέστορας και η ιδέα της δημιουργίας ενός χώρου αποκλειστικά και μόνο για αιώρες προέκυψε κατά την διάρκεια ενος ταξιδιόυ μας, λίγο μετά αφού είχαμε καταφέρει να βρούμε την πρώτη μας παραδοσιακή Μεξικάνικη χειροποίητη αιώρα (Mayan style).

Η δική μας λοιπόν αναζήτηση, ξεκίνησε αρχικά από την προσωπική ανάγκη για μία τέτοια αιώρας, σαν απαραίτητη συντρόφια σε κάθε ταξίδι μας. Και αφού στην Ελλάδα δεν ήταν εφικτό να βρούμε πουθενά μια σωστή αιώρα, αυτό το γεγονός, μας οδήγησε στην απόφασή μας να δημιουργησουμε έναν χώρο στην Ελλαδα, που ο οποιοσδήποτε που μοιράζεται την ίδια αγάπη για τις αιώρες να μπορεί να βρεί μία. Συνεχίζοντας να ταξιδεύουμε , βρεθήκαμε στους δρόμους της αιώρας, με αποτέλεσμα να ανακαλύψουμε την τεράστια ποικιλία καθώς και να βιώσουμε την φιλοσοφία μια πραγματικής αιώρας από χώρες που μέσα στην κουλτόυρα τους υπάρχει η κατασκευή και χρήση της αιώρας και αποτελεί κομμάτι της παράδοσης τους καθώς και έναν μοναδικό τρόπο ζωής.

Μέσα από όλα αυτά τα ταξίδια καταφέραμε να έρθουμε σε επαφή με τους πραγματικούς (Artesanes) Καλλιτέχνες- Κατασκευαστές, και είμαστε σε θέση αυτήν την στιγμή να διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από αιώρες από διάφορες χώρες όπως το Μεξικό , η Νικαράγουα, Βραζιλία , Κολομβία, χώρες που η κάθε μία έχει την δίκια της ιστορία, και παράδοση και φιλοσοφία πάνω στην κατασκευή και την χρήση της αιώρας.

Μετά από σχεδόν 4 χρόνια καταφέραμε να οργανώσουμε και να φτιάξουμε την εταιρια μας La Casa De Hamacas ( Το σπίτι της Αιώρας), το κατάστημά μας στον Πειραιά καθώς και την ολοκλήρωση του διαδικτυακού μας χώρου , όπου κάποιος να μπορεί να ενημερωθεί να δει και να δοκιμάσει από κοντά όποια αιώρα θέλει , για οποιαδήποτε χρήση, έχοντας την δυνατότητα να διαλέξει ανάμεσα σε μία τεράστια ποικιλία από αιώρες που διαθέτουμε αυτήν την στιγμή.

Οι Αιώρες μας

Σε μας μπορείτε να βρείτε μία τεράστια ποικιλία από αιώρες, όσον αφορά τον τρόπο κατασκευής, μεγέθη, χώρες προέλευσης και πάρα μα πάρα πολλά χρώματα. Συνειδητά έχουμε επιλέξει τις χώρες προέλευσης και κατασκευής για τις αιώρες μας, εκείνες τις χώρες που έχουν μεγάλη παράδοση στην κατασκευή της αιώρας. Σε εμάς θα βρείτε αιώρες από Μεξικό, Βραζιλία , Νικαράγουα, Κολομβία και Βενεζουέλα σε διαφορά μεγέθη και χρώματα.

Αντιμετωπίζουμε τις αιώρας μας όχι σαν προϊόντα προς πώληση, αλλά σαν μοναδικά κομμάτια λαϊκής τέχνης. Οι πιο πολλές από τις αιώρες μας είναι χειροποίητες και μοναδικές!!!.

Το κατάστημά μας ( Με τηλεφωνικό Ραντεβού)

 Το κατάστημα μας είναι ένας χώρος 40 τετραγωνικών μέτρων, που βρίσκεται στον Πειραιά ( Ακτή Ποσειδώνος και Λεωχάρους 1) στον 1ο όροφο και συστεγάζεται με το ταξιδιωτικό γραφείο Kapa Travel. Βρισκόμαστε μόλις 300 μέτρα αριστερά από τον Ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά. Στον χώρο μας  μπορείτε να δείτε από κοντά ( κατόπιν ραντεβού)  όλη την ποικιλία από τις αιώρες μας. Υπάρχουν τοποθετημένες βάσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε την αιώρα που επιθυμείτε έτσι ώστε να είσαστε σίγουροι ότι θα διαλέξετε ακριβώς αυτό που ψάχνεται. Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6977 501318 και 6975 630049 ή με mail για να κανονίσουμε ένα ραντεβού όποτε σας βολεύει.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να μας στείλετε το κωδικό της αιώρας που σας ενδιαφέρει και εμείς μπορούμε να σας στείλουμε επιπλέον πληροφορίες και φωτογραφίες. 

 Το καινούργια μας  WEB SITE ( www.lacasadehamacas.gr)

Με το καινούργιο μας SITE προσπαθούμε να σας μεταφέρουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα και περιγραφή της κάθε αιώρας, έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτήν την αιώρα  που σαν ταιριάζει σε κάθε περίπτωση. Στην περιγραφή μπορείτε να βρείτε στοιχεία όπως το μέγεθος της αιώρας, αντοχές σε κιλά, και κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να μας στείλετε το κωδικό της αιώρας που σας ενδιαφέρει και  εμείς μπορούμε να σας στείλουμε επιπλέον πληροφορίες και φωτογραφίες. 


Μισαραλίωτου 20 Κουκάκι - Ακρόπολη τκ 11742 | 5 λεπτα από Μετρό Ακρόπολη | Βρειτε μας στο Google Map  | Τηλ.: 6975 630049, 6977 501318 | 
Το Σπίτι της Αιώρας © 2024. All rights reserved. Developed by TotalWeb®