Η αιώρα Colibri Travel Hammock Double Πορτοκαλί , ειναι μια μεγάλη και ανετη αιώρα αλεξιπτωτου, Η αιώρα περιλαμβάνει και τα σχοινία τοποθέτησης integrated suspension system, και ειναι έτοιμη για να τοποθετηθει παντου. Λόγο του Υλικού κατασκευής, συνθετικό μετάξι αλεξιπτωτου, ειναι πολυ μικρή η συσκευασία, περιλαμβανει και τα σχοιίνα, ευκολη και ελαφρια στην μεταφορά , ετοιμη γιοα χρήση σε κάθε περίπτωση, πολύ ευκολη στην τοποθέτηση
Δειτε το ενημερωτικό video
Διπλή αιώρα αλεξιπτώτου, πολύ ελαφριά Ultra Light, ενσωματωμένο σύστημα τοποθέτησης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κάλυμμα Blanket παραλλίας
Τοποθέτηση αιώρας σε Δέντρα
H διαθέσιμη απόσταση μεταξύ των δύο δέντρων πρέπει να είναι τουλάχιστον 3 μέτρα και ύψος τουλάχιστον από 1,20 μέτρα από το έδαφος. Σιγουρευόμαστε ότι τα επιλεγμένα δέντρα , τα κλαδιά ή ο κορμός μπορούν να αντέξουν το βάρος,
Η αιώρα αλεξιπτώτου Cοlibri περιλαμβάνει το ρυθμιζόμενο σύστημα τοποθέτησης. Με σχεδόν 6 μέτρα σχοινιά και εδικούς ρυθμιζόμενους γάντζους η τοποθέτηση της αιώρας είναι μια πολύ απλή υπόθεση. Οι ρυθμιζόμενοι γάντζοι βοηθούν στο να προσαρμόσουμε την αιώρα μας πολύ εύκολα στην δεδομένη απόσταση. Συστήνεται η χρήση έξτρα σχοινιών όταν τα δέντρα είναι πολύ χοντρά.
Τοποθέτηση αιώρας σε τοίχο.
Για την τοποθέτηση της αιώρας σε τοίχο, χρειάζονται μόνο ένα σύστημα στήριξης που θα βιδωθεί στον τοίχο. Η αιώρα αλεξιπτώτου Colibri περιλαμβάνει στην συσκευασίας της τα σχοινιά και τους γάντζους Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι ο τοίχος είναι συμπαγής πριν κάνουμε τις απαραίτητες τρύπες με το τρυπάνι. Επίσης μετράμε την απόσταση από σημείο σε σημείο καθώς και το ύψος από το πάτωμα έτσι ώστε να αντιστοιχεί στις διαστάσεις της αιώρα μας. Οι αιώρες αλεξιπτώτου έχουν πάντα σταθερό μήκος, και δεν ξεχειλώνουν. Η απόσταση είναι αυτή που αναγράφεται πάνω στην συσκευασία.
Υπολογισμός απόστασης για τοποθέτηση της αιώρας
Για τον υπολογισμό της απόστασης προσθέτουμε συνολικό μήκος της αιώρας + τον γάντζο + σχοινί που θα χρειαστούμε , καθώς επίσης και το επιθυμητό ύψος από το πάτωμα. Είναι πάντα καλύτερα να έχουμε λίγο μεγαλύτερη διαθέσιμη απόσταση και με τους ρυθμιζόμενους γάντζους ή τα σχοινιά να μπορούμε να ρυθμίσουμε την αιώρα.
Ένας άλλος τρόπος υπολογισμού της σχέσης μεταξύ απόστασης και του ύψους είναι ότι το ύψος πρέπει να αντιστοιχεί περίπου με το μισό της συνολικής απόστασης που θα τοποθετηθεί η αιώρα
Τρόπος χρήσης της αιώρας
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αιώρα διαγώνια, αλλά και κάθετα για ύπνο σε στυλ κουκούλι. Η διαγώνια χρήση επιτρέπει πιο άνετη αιώρηση, η κάθεση θέση επιτρέπει καλύτερη θέση για ύπνο.
Προστασία της αιώρας και των χρηστών της
Η αιώρα αλεξιπτώτου Colibri περιλαμβάνει τα δικά της σχοινιά και γάντζους που έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές ασφαλείας και τρόπο χρήσης.
Μην αφήνεται την αιώρα σας εκτεθειμένη στον ήλιο, στην βροχή στην υγρασία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην τοποθετείται την αιώρα κοντά σε φωτιά. Το Υλικό Parachute silk, νάιλον αλεξιπτώτου είναι πολύ ευαίσθητο σε τσιγάρα, φωτιά, αιχμηρά αντικείμενα. Προστατέψτε την αιώρα όταν δεν χρησιμοποιείται με κάλυμμα η τοποθετήστε την σε μία προστατευτική τσάντα. Μια αιώρα εκτεθειμένη λερώνεται , φθείρεται, κινδυνεύει από λάθος χρήση.
Θέματα ασφαλείας ( Η αιώρα δεν είναι κούνια)
-
Σεβαστείτε τις μέγιστες αντοχές της αιώρας βάση προδιαγραφών του κατασκευαστή .
-
Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε αιχμηρά αντικείμενα που μπορεί να χαλάσουν την αιώρα
-
Βεβαιωθείτε ότι η αιώρα έχει τοποθετηθεί σωστά και δεν τρίβεται στο έδαφος ή κάπου άλλου
-
Βεβαιωθείτε ότι τα σχοινιά και οι γάντζοι είναι σε καλή κατάσταση.
-
Βεβαιωθείτε ότι κάτω από την αιώρα δεν υπάρχουν αιχμηρά ή άλλα επικίνδυνα αντικείμενα
-
Βεβαιωθείτε για το σωστό ύψος της αιώρας, ειδικά για τα παιδία η αιώρα να μην είναι πάνω από 30 πόντους από το έδαφος.
Πλύσιμο αιώρας
Συστήνεται το πλύσιμο στο χέρι ωστόσο μπορείτε να πλύνετε την αιώρα στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς. Τοποθετήστε την αιώρα σε μία άνετη μαξιλαροθήκη.
Αποθήκευση αιώρας
Βεβαιωθείτε ότι η αιώρα έχει στεγνώσει πολύ καλά πριν αποθηκευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα